Vendi i Rënies së Dëshmorëve Ejup K. Kryeziu, Kujtim Krasniqi dhe Milaim Behaj - Bellanicë, Malishevë

 Vend i Rënies së Dëshmorit

  • Listing ID: 3667
  • Viti i ndërtimit: 2000
  • E ndërtuar nga: Bashkëfshatarët