Pajazit Ahmeti, u lind më 7 Qershor të vitit 1971 në fshatin Zhegoc. Ndjenjat e tij fetare bënë që ai të përcaktohet për të kryer...

  • E ndërtuar nga: OVL e UÇK-se, Familja

 Vend i Rënies së Dëshmorit /  Zhegoc

Alban Ajeti u lind më 5 Shtator në 1978 në Gjilan, ishte gëzimi i parë i bashkëshortëve: Sheqirit dhe Hazirës.Shkollën fillore dhe të mesme e...

  • E ndërtuar nga: OVL e UÇK-se

 Vend i Rënies së Dëshmorit /  Zhegoc

Page 5 of 5