Memoriali Ibrahim Rugova u ndërtua në nderim të Presidentin të Kosovës- Dr. Ibrahim Rugova. Memoriali gjindet në qendër të Istogut. Memoriali si investim fillloi të...

  • E ndërtuar nga: Komuna dhe AMKMK

 Memorial /  Istog