Ky objekt gjatë luftës së Ushtrisë ÇLIRIMTARE Të Kosovës ka shërbyer si Shkolla Muze, andaj për të treguar kështu mirënjohjen e thellë për këtë familje...

  • E ndërtuar nga: Fshati dhe Komuna

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së /  Krivenik