Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Makovc, të Prishtinës. Memoriali përmban varrezat e dëshmorëve dhe martirëve, lapidarin, stazat, hapësirat...

  • E ndërtuar nga: Fshati

 Memorial /  Makoc