Memoriali i Dëshmorëve dhe Martirëve - Makovc, Prishtinë

 Memorial

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Makovc, të Prishtinës.

Memoriali përmban varrezat e dëshmorëve dhe martirëve, lapidarin, stazat, hapësirat gjelbruese, rrethojen.

Memoriali u financua nga vetë Fshati.

  • Listing ID: 1906
  • E ndërtuar nga: Fshati