Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Maqitevë. Memoriali përmban lapidarin e dëshmorëve, lapidarin e martirëve, bustet, pllatonë me punim...

  • E ndërtuar nga: Fshati

 Memorial /  Maçitevë