Memoriali i Dëshmorëve dhe Martirëve - Maqitevë, Suharekë

 Memorial

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Maqitevë. Memoriali përmban lapidarin e dëshmorëve, lapidarin e martirëve, bustet, pllatonë me punim të gurit.

Memoriali u ndërtua nga fshati.

  • Listing ID: 3388
  • E ndërtuar nga: Fshati