Ky memorial u ndërtua në nderim të martirëve të fshatit Pastasellë, i Rahovecit. Memoriali përmban varrezat e martirëve, lapidarin me emrat e të gjithë martirëve,...

  • E ndërtuar nga: Familjarët dhe Komuna

 Memorial /  Pastasellë