Memorial i Martirëve - Pastasellë, Rahovec

 Memorial

Ky memorial u ndërtua në nderim të martirëve të fshatit Pastasellë, i Rahovecit.

Memoriali përmban varrezat e martirëve, lapidarin me emrat e të gjithë martirëve, hapësirat e gjelbërta, stazat, rrethojen.

Memoriali u ndërtua nga Komuna dhe familjarët.

  • Listing ID: 1704
  • Viti i ndërtimit: 2013
  • E ndërtuar nga: Familjarët dhe Komuna
  • Nr parcelës:: P-71510066-00377-0