Ky objekt ka shërbyer për Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës, si bunker andaj është vendosur pllaka për të kujtuar ushtarët dhe vendqëndrimin e tyre, ku shënohet...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së /  Rezhancë