Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Tërrnavc. Memoriali filloi të ndërtohej në vitin 2000 dhe vazhdoi disa vite pas....

  • E ndërtuar nga: Fshati dhe Donatorë privat

 Memorial /  Tërnavc