Memoriali i Azem dhe Shotë Galica - Galicë, Vushtrri

 Memorial

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe heronjëve Azem e Shotë Galica.

Memoriali gjendet në vendlindjen e Heroit, në Galicë.

Memoriali përmban kullën, varrezat e heronjëve, pllakën përkujtimore, hapësiren gjelbruese, rrethojen.

Memoriali u ndërtua nga donatorë privat dhe Qeveria e Kosovës.

  • Listing ID: 2407
  • E ndërtuar nga: Qeveria dhe Donatorë
  • Nr parcelës:: P-70215013-00423-0