Shtabi i UÇK-së Batalioni III-të Sadik Shala - Javor, Suharekë

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së

Ky objekt gjatë luftës së Ushtrisë ÇLIRIMTARE Të Kosovës ka shërbyer si Shtab, këtu ishte shtabi i UÇK-së në vitet 1998-1999 Batalioni III-të Sadik Shala, përkatësisht Brigada 121 Kumanova.
Andaj për të treguar kështu mirënjohjen e thellë për këtë familje për kontributin e dhënë përgjatë luftës së shenjtë të UÇK-në të gjitha format, duke përfshirë këtu edhe vënien e shtëpisë në shërbim të luftës, përkatësisht për ushtrinë çlirimtare dhe ushtarët e saj, po shënohen si “Shtabi i UÇK-së Batalioni III-të Sadik Shala”,

  • Listing ID: 3516
  • Viti i ndërtimit: 2018
  • E ndërtuar nga: Bashkëfshatarët