Shtabi i UÇK-së Brigada 121 "Kumanova" - Luzhnicë, Suharekë

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së

Në këtë shëpi kanë qëndruar ushtarët e e Brigadës së 121 “Kumanova”, komanda e Batalionit të III-të, në shenj♪ nderimi dhe respekti është vendosur pllaka me mbishkrimin “Shtabi i UÇK-së Brigada 121 “Kumanova”” për të treguar kështu mirënjohjen e thellë për këtë familje për kontributin e dhënë përgjatë luftës së shenjtë të UÇK-në të gjitha format, duke përfshirë këtu edhe vënien e shtëpisë në shërbim të luftës.

  • Listing ID: 3485
  • Viti i ndërtimit: 2007
  • E ndërtuar nga: Veteranët e Brigadës 121