Busti i Dëshmorit Afrim Krasniqi - Lladraviq, Malishevë

 Bust

Ky bust u ndërtua në nderim të Dëshmorit të kombit dhe Heroit Afrim Krasniqi, komandant Drenica, i cili ra heroikisht në betejën e Kosharës, më 6 maj të vitit 1999. Në shenjë nderimi të veprës dhe heroizmit të tij emrin e tij e mban edhe Shkolla Fillore në fshatin Bardh të Malishevës.

  • Listing ID: 3624
  • E ndërtuar nga: Bashkëfshataret