Busti i Dëshmorit Visar Krasniqi - Llashkadrenoc, Malishevë

 Bust

Ky bust u ndërtua në nderim të veprës heroike të Dëshmorit Visar Krasniqi i cili në qershor të vitit 2001 ra heroikisht në Betejën e Mateçit.
Në nderim të veprës së tij, përpos bustit, sot emrin e tij e mban edhe Shkolla Fillore dhe e Mesme e Ulët “Visar Krasniqi” në Drenoc të komunës së Malishevës.

  • Listing ID: 3580
  • Viti i ndërtimit: 2007
  • E ndërtuar nga: Fshati