Memoriali Kodra e UÇK-së - Ngucat, Malishevë

 Memorial

Ku memorial u ndërtua në nderim të të gjithë dëshmorëve të Kosovës. U përurua në 23 vjetorin e rënies së Komandant Kumanovës dhe dëshmorëve të tjerë. Memoriali u ndërtua me iniciativë të OVL e UÇK-së dhe Komunës. Memoriali përmban: shkronjat e UÇK-së, shetitore, staza për hecje. Shkronjat UÇK-së në shenjë nderimi për Luftën Çlirimtare të UÇK-së dhe sakrificës së dëshmorëve dhe veteranëve të Luftës.

  • Listing ID: 5374
  • Viti i ndërtimit: 2020
  • Vlera e ndërtimit: rreth 80,000.00 Euro.
  • E ndërtuar nga: Komuna, OVL e UÇK-së
  • Nr parcelës:: 00005-0