Memoriali i Dëshmorëve dhe Martirëve - Galicë, Vushtrri

 Memorial

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Galicë, të Vushtrris.

Memoriali përmban varrezat, pllakën përkujtimore, hapësiren gjelbruese, staza, rrethojen.

Memoriali u ndërtua nga Komuna e Vushtrrisë.

  • Listing ID: 2415
  • E ndërtuar nga: Komuna
  • Nr parcelës:: P-70215013-00323-0