Lapidari i Dëshmorëve dhe Martirëve - Ngucat, Malishevë

 Lapidar

  • Listing ID: 3661
  • Viti i ndërtimit: 2002
  • E ndërtuar nga: Fshati
  • Nr parcelës:: 1904-0