Lapidari i Dëshmorëve: Islam Kastrati dhe Mentor Gashi - Arllat, Drenas

 Lapidar

  • Listing ID: 2505
  • E ndërtuar nga: Komuna, Familja, OVL e UÇK-së
  • Nr parcelës:: 02358-0