Lapidari i Dëshmorit Ismail A. Luma dhe Martirët - Kraishtë, Lipjan

 Lapidar

  • Listing ID: 3816
  • Viti i ndërtimit: 2005
  • E ndërtuar nga: Komuna
  • Nr parcelës:: 01833-0