Lapidari i Bajram, Kushtrim dhe Kastriot Kelmendit - Prishtinë

 Lapidar

  • Listing ID: 1932
  • E ndërtuar nga: Familja dhe Komuna
  • Nr parcelës:: P-71914059-04359-1