Ky memoril përfshin një hapësirë mbi 5 hektarë. Memoriali përmban: varrin e Presidentin Ibrahim Rugova, varrezat e dëshmorëve dhe martirëve, varrezat e heronjëve, lapidarin e...

 Memorial /  Prishtinë

Ky memorial u ndërtua në nderim të 20,000 grave të dhunuara gjatë Luftës së Kosovës 1998-99. Memoriali është është skulpturë tipografike dhe atraksion turistik në...

  • E ndërtuar nga: Qeveria

 Memorial /  Prishtinë

Page 1 of 2