Lapidari i Dëshmorëve Sylejman Bytyqi dhe Mehdi Bytyqi - Arllat, Drenas

 Lapidar

  • Listing ID: 2527
  • Viti i ndërtimit: 2008
  • Vlera e ndërtimit: 15000
  • E ndërtuar nga: Komuna, Familja
  • Nr parcelës:: 01775-0