Lapidari i Dëshmorëve dhe Martirëve të Carrabregut - Carrabreg i Ulët, Deçan

 Lapidar

Ky lapidar u ngrit për nderë të rënies heroike të Dëshmorëve të fshatit Carrabreg.

  • Listing ID: 2931
  • Viti i ndërtimit: 2020
  • Vlera e ndërtimit: 52,897.00 Euro.
  • E ndërtuar nga: Komuna
  • Nr parcelës:: 01804-4