Memoriali i Dëshmorëve - Aqarevë, Skenderaj

 Memorial

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Aqarevë.

Përmban varrezat, lapidarin, hapësiren gjelbruese, stazat, rrethojen.

Memoriali u ndërtua nga Komuna e Skenderajt.

 

  • Listing ID: 2613
  • E ndërtuar nga: Komuna
  • Nr parcelës:: 00093-0