Memoriali i Dëshmorëve dhe Martirëve- Dabishec, Prishtinë

 Memorial

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Dabishec i Prishtinës.

Memoriali përmban varrezat, lapidarin, hapësirat e gjelberta, stazat, rrethojen.

Memoriali u ndërtua nga familjarët.

  • Listing ID: 1882
  • E ndërtuar nga: Familja
  • Nr parcelës:: P-71907024-00227-0