Memoriali i Dëshmorëve - Baks, Skenderaj

 Memorial

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve të Baksit.

Memoriali përmban varrezat, lapidarin, pllatonë.

Memoriali u ndërtua nga Familja dhe Komuna.

  • Listing ID: 2689
  • E ndërtuar nga: Familja dhe Komuna
  • Nr parcelës:: 00108-0