Lapidari i Dëshmorëve dhe Martirëve - Dragobil, Malishevë

 Lapidar

Ky lapidar u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Dragobil të Malishevës. Memoriali përmban lapidarin, hapësirat gjelbruese, stazat.

  • Listing ID: 3681
  • Viti i ndërtimit: 2005
  • E ndërtuar nga: Familja
  • Nr parcelës:: 1022-1