Lapidari i Dëshmorëve dhe Martirëve - Llashkadrenoc, Malishevë

 Lapidar

Ky lapidar u ndërtua në nderim të Dëshmorëve dhe Martirëve të fshatit Llashkadrenoc. Lapidari përmban pllaken me emrat e dëshmorëve dhe martirëve të fshatit, pllatonë, gjelbrimin, rrethojën.
Memoriali u ndërtua nga familjarët në vitin 2008.

  • Listing ID: 3679
  • Viti i ndërtimit: 2008
  • E ndërtuar nga: Familja
  • Nr parcelës:: 3407-0