Memoriali i Dëshmorëve dhe Martirëve - Reshtan, Suharekë

 Memorial

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Reshtan. Memoriali përmban varrezat, lapidarin me emrat e dëshmorëve dhe martirëve, hapësirën gjelbruese, reethojen, stazat.

Memoriali u ndërtua nga Komuna e Suharekës.

  • Listing ID: 3502
  • E ndërtuar nga: Komuna
  • Nr parcelës:: P-72116035-00179-0