Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Reshtan. Memoriali përmban varrezat, lapidarin me emrat e dëshmorëve dhe martirëve, hapësirën gjelbruese,...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Memorial /  Rashtan