Memoriali "Parku i Dëshmorëve" - Suharekë

 Memorial

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve të Suharekës. Memoriali përmban varrezat e dëshmorëve, lapidarin, stazat, hapësirat gjelbruese.

Memoriali u ndërtuan nga Komuna dhe AMKMK, në vitin 2018-2022.

  • Listing ID: 3540
  • Viti i ndërtimit: 2019-2021
  • Vlera e ndërtimit: AMKMK-150,000.00 Euro.
  • E ndërtuar nga: Komuna dhe AMKMK
  • Nr parcelës:: P-72116046-02784-1