Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve të Suharekës. Memoriali përmban varrezat e dëshmorëve, lapidarin, stazat, hapësirat gjelbruese. Memoriali u ndërtuan nga Komuna dhe...

  • E ndërtuar nga: Komuna dhe AMKMK

 Memorial /  Suharekë

Ky objekt gjatë luftës së Ushtrisë ÇLIRIMTARE Të Kosovës ka shërbyer si vendqendrim pë ushtarët e UÇK-së, për të treguar kështu mirënjohjen e thellë për...

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së /  Suharekë