Memoriali Dëshmorët e Prilepit - Prilep, Deçan

 Memorial

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve të Prilepit.

Memoriali përmban kullën-muze, lapidarin me emrat e dëshmorëve,  pllatonë, hapësiren përreth, hapësirat e gjelbruara.

Ky memorial u ndërtua me iniciativë të Komunës dhe familjarëve.

  • Listing ID: 2825
  • E ndërtuar nga: Komuna dhe Familjarët
  • Nr parcelës:: 00273-0