Memoriali i Dëshmorëve dhe Martirëve - Gjakovë

 Memorial

Ky memorial u ndërtua në nderim të disa dëshmorëve dhe martirëve të Gjakovës. Memoriali përmban varrezat, lapidarin, pllatonë, hapësirën përreth.

Memoriali gjindet brenda varrezave të qytetit.

Lapidari u ndërtua nga Familjarët dhe Komuna.

  • Listing ID: 3023
  • E ndërtuar nga: Familja, Komuna
  • Nr parcelës:: 00187-1