Memoriali i Dëshmorëve dhe Martirëve - Carrabreg i Epërm, Deçan

 Memorial

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Carrabreg i Epërm në Deçan. Memoriali u ndërtua menjëherë pas Lufte me iniciativë të bashkëfshatarëve. Kurse, AMKMK në vitin 2019 e rinovon këtë memorial. Memoriali përmban varrezat e dëshmorëve, murin rrethues me punim të gurit natyral, lapidarin me emrat e dëshmorëve dhe martirëve, stazat, pllatonë me kalldrëm, ndriçimin, hapësirat e gjelbërta, trotuarin, stazat.

  • Listing ID: 2909
  • Viti i ndërtimit: AMKMK-2019
  • Vlera e ndërtimit: 42,029.77 euro.
  • E ndërtuar nga: Familja, Komuna, AMKMK
  • Nr parcelës:: 00970-0