Memoriali i Dëshmorëve dhe Martirëve - Grejkoc, Suharekë

 Memorial

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Grejkoc. Memoriali përmban varrezat e dëshmorëve dhe martirëve, lapidarin, hapësirat gjelbruese, stazat.

Memoriali u ndërtua nga Komuna.

  • Listing ID: 3448
  • E ndërtuar nga: Komuna