Memoriali i Dëshmorëve dhe Martirëve - Irzniq, Deçan

 Memorial

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Irzniq, të Deçanit.

Memoriali përmban varrezat e martirëve, murin përkujtimor, pllatonë nga guri, rrethojen e gurit.

Memoriali u ndërtua nga Qeveria e Kosovës.

  • Listing ID: 2887
  • E ndërtuar nga: Qeveria
  • Nr parcelës:: 00818-0