Memoriali i Dëshmorëve dhe Martirëve - Krajkovë, Drenas

 Memorial

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Krajkovë, të Drenasit.

Memoriali përmban varrezat e dëshmorëve dhe martirëve, stazat, hapësiren gjelbruese.

Memoriali u ndërtua nga Komuna dhe Fshati, menjëherë pas Lufte.

  • Listing ID: 2579
  • Viti i ndërtimit: 2000
  • E ndërtuar nga: Familja dhe Komuna
  • Nr parcelës:: 00913-0