Memoriali i Dëshmorëve dhe Martirëve - Negroc, Drenas

 Memorial

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëe dhe martirëve të fshatit Negroc.

Memoriali u ndërtua fillimisht nga Fshati dhe Komuna. Kurse AMKMK në vitin 2018, 2019 e rinovoi këtë memorial.

Memoriali përmban varrezat e dëshmorëve dhe të martirëve, obeliskun në formë të piramides, amfiteatrin, objektin administrativ, rrethojën, parkingun, staza të ecjes dhe hapësira gjelbëruese.

  • Listing ID: 2581
  • Viti i ndërtimit: AMKMK- 2018
  • Vlera e ndërtimit: 90,950.73 Euro - AMKMK
  • E ndërtuar nga: Familja, Komuna dhe AMKMK
  • Nr parcelës:: 00790-0