Memoriali i Dëshmorëve - Prilep, Deçan

 Memorial

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve të fshatit Prilep, të Deçanit.

Memoriali përmban varrezat e dëshmorëve, pllatonë nga guri, rrethojen dhe lapidarin.

Memoriali u ndërtua në vitin 2017 nga Komuna e Deçanit.

  • Listing ID: 2961
  • Viti i ndërtimit: 2017
  • Vlera e ndërtimit: 55,471.30 Euro
  • E ndërtuar nga: Komuna
  • Nr parcelës:: 00268-0