Lapidari i Dëshmorëve - Zhur, Prizren

 Lapidar

Ky lapidar u ndërtua në nderim të dëshmorëve të fshatit Zhur. Lapidari u ndërtua nga Komuna.
Lapidari përmban pllaken me emrat e dëshmorëve dhe pllatonë me punim të gurit.

  • Listing ID: 3244
  • E ndërtuar nga: Komuna
  • Nr parcelës:: P-71813026-04013-0