Memoriali “Ibrahim Rugova” - Velani, Prishtinë

 Memorial

Ky memoril përfshin një hapësirë mbi 5 hektarë. Memoriali përmban: varrin e Presidentin Ibrahim Rugova, varrezat e dëshmorëve dhe martirëve, varrezat e heronjëve, lapidarin e periudhave të mëhershme, staza të ecjes, hapësirë gjelbruese, hapësirë rekreative-park.

Investimi është bërë nga akterë të ndryshëm si dhe në periudha të ndryshme. AMKMK ka në planifikim të bëjë riprojektimin për këtë memorial dhe rregullimin.

  • Listing ID: 3858
  • Nr parcelës:: P-71914059-10018-0