Memoriali Kulla e Fehmi e Xhevë Lladrovcit - Çikatovë e Vjetër, Drenas

 Memorial

Kjo kullë u ngrit me iniciativë të bashkëluftetarëve, në vendin e rënies të heronjëve Fehmi e Xhevë Lladrovci.

Kulla filloi të ndërtohej disa vite pas Luftes, por që ka mbetur e papërfunduar.

AMKMK ka në planifikim përfundimin e këtij projekti dhe funksionalizimin si qendër përkujtimore.

 

  • Listing ID: 2473
  • E ndërtuar nga: Bashkëluftëtarët
  • Nr parcelës:: 00919-0