Spitali i UÇK-së - Carravranë, Malishevë

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së

Ky objekt gjatë luftës së Ushtrisë Çlirimtare Të Kosovës ka shërbyer si Spital, ky vendi dhe shtëpia ku janë trajtuar të plagosurit dhe të lënduarit gjatë luftës
Për të treguar kështu mirënjohjen e thellë për këtë familje për kontributin e dhënë përgjatë luftës së shenjtë të UÇK-në të gjitha format, duke përfshirë këtu edhe vënien e shtëpisë në shërbim të luftës, përkatësisht për ushtrinë çlirimtare, ushtarët e saj, po shënohen si “Spitali i UÇK-së”.

  • Listing ID: 3699
  • Viti i ndërtimit: 2018
  • E ndërtuar nga: OVL e UÇK-se