Kompania e Parë e Njësisë Operative LUMI - Astrazup, Malishevë

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së

Ne kete shtepi me 10 maj 1998 u vendos kompania I e njesise operative LUMI, e cila kontrollonte gryken e Astrazupit dhe shpalli Malisheven zone e lire e UÇK-së – Astrazup, andaj për të treguar kështu mirënjohjen e thellë për këtë familje për kontributin e dhënë përgjatë luftës së shenjtë të UÇK-në të gjitha format dhe atyre që kontribuan në këtë njësit, është vendosur pllaka.

  • Listing ID: 3618
  • Viti i ndërtimit: 2003
  • E ndërtuar nga: Komuna