Kompleksi Memorial - Gradishë, Rahovec

 Kompleks Memorial

Ky kompleks u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Gradishë, të Rahovecit.

Memoriali përmban: varrezat, obeliskun, objektin administrativ, amfiteatrin, muzeun, hapësirat gjelbruese, staza, murin rrethues.

Memoriali u ndërtua nga Komuna.

  • Listing ID: 1759
  • Viti i ndërtimit: 2019
  • Vlera e ndërtimit: rreth 500,000.00 Euro.
  • E ndërtuar nga: Komuna
  • Nr parcelës:: 00772-0