Lapidari i Dëshmorëve- Prapashticë, Prishtinë

 Lapidar

Ky lapidar u ndërtua në nderim të dëshmorëve të fshatit Prapashticë, të Prishtinës.

Lapidari përmban pllakën përkujtimore, pllatonë, stazat, rrethojen.

Lapidari u ndërtua nga Komuna dhe Familjarë.

  • Listing ID: 1952
  • E ndërtuar nga: Familja dhe Komuna
  • Nr parcelës:: P-71912066-01752-0